Inngå et samarbeid med oss, og bruk tiden din på det du kan best!

Vi bruker de nyste og oppdaterte programmene på markedet for et effektiv og oversiktlig resultat.

Vi har erfaring med føring av regnskap fra A-Å og vi er et varmt og energisk regnskapsbyrå.

Vi har dyktige og motiverte ansatte, som utfører regnskap – og konsulenttjenester med faglig tyngde og kompetanse.

WEBFAKTURA

Visma Webfaktura er et nettbasert faktureringsprogram som vi tilbyr våre kunder, slik at vi kan fakturere på en enkel og effektiv måte.

Visma Webfaktura er en unik tjeneste som sparer deg for tid, og hjelper deg å håndtere fakturaer på en profesjonell måte. Frigi tid ved å automatisere prosessene mellom ditt regnskapsbyrå og deg som kunde.

Den er tidsriktig, med et moderne og nettbasert grensesnitt, og passer likegodt for Mac-brukere som for PC-brukere.

TEKNOLOGISK OPPDATERT OG EFFEKTIVT

Som kunde hos oss kan du koble deg opp mot vår egen server og gjøre deler av regnskapsarbeidet selv. Du får tilgang til vårt regnskapsprogram med fakturamodul, rapporter og øvrige tilleggsfunksjoner du trenger.

Vi bruker noen av markedets beste verktøyer i hverdagen. Du som kunde får tilgang til effektive løsninger, også papirløs bilagshåndtering om ønskelig.

Ved å leie tilgang til våre systemer slipper du investeringer i dyre datasystemer med løsninger som ellers er forbeholdt større bedrifter. Våre systemer er fleksible og tilpasset en effektiv informasjonsflyt.

Vi bruker programmer som Visma Business, Visma lønn, samt Total Årsoppgjør, det gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Du automatiserer de manuelle rutinene, reduserer ressursbruken, øker kvaliteten, og får bedre oversikt over kostnadene.

KJERNETJENESTER

 • Helautomatiserte tjenester

  Vi utfører helautomatiserte tjenester som remittering, OCR, webfaktura og autocollect. Vi betaler regningene for kunden igjennom vårt system, dette gir et regnskap som er ajourholdt til en hver tid.

 • Lønn

  Vi er behjelpelig med periodiske lønnskjøringer, innbetaling av skatt, påleggstrekk, arbeidsgiveravgift, etc.

 • Ligningspapirer og Årsoppgjør

  Vi kjenner regnskapslovens krav til årsregnskap og har lang erfaring i å utarbeide årsregnskap og ligningspapirer. Gjennom nært samarbeide med revisor og erfaring fra revisjonsbransjen leverer vi avstemte og veldokumenterte regnskaper til revisor. Det resulterer i færre spørsmål og lavere kostnader. Vi utarbeider også ligningspapirer og årsregnskap til en god pris.

 • Rådgivning

  Vi kan bistå med rådgivning av regnskap, lønn, budsjett, strategiplanlegging, ligningspapirer, økonomistyring, fakturering, årsregnskap, etablering av foretak samt skatt og avgifts rådgivning.

 • Bokføring og Rapportering

  Vi benytter gode verktøy for utarbeidelse av regnskapsrapporter og oversendelse av relevant informasjon til korrekte mottakere. Registrering av bedriftens løpende transaksjoner er basis for all regnskapsrapportering. Vi avtaler hyppighet, omfang, detaljgrad og teknologisk løsning . Vi utfører ordinære papirbilag og elektroniske bilagshåndteringer/scanninger.