ÅPEN SØKNAD

Vi søker nye kolleger!

Søknad sendes til nina.sollie@solregn.no

Har du erfaring med føring av regnskap fra A-Å og vil jobbe i et varmt og energisk regnskapsbyrå? Trives du i møte med mennesker og vil ha ansvar for din egen portefølje? Da kan dette være stedet for deg.

AS Solregn er fra tidligere et familieeid regnskapskontor med solid forankring i Nittedal og omegn. De har varierte kunder i SMB markedet, fordelt på inne og ute-kunder i ulike bransjer.

Skulle du bli en av oss, vil du bli del av et team på 8 personer med mye godt humør, engasjement og samhold. Solregn fokuserer mye på at de ansatte skal trives. Pene lokaler, fleksibilitet, mulighet for hjemmekontor, felles lunsj, tilskudd til trening er noen eksempler. Hos Solregn blir man sett, hørt og del av et team som er glade i å ta vare på hverandre. Kunne du tenke deg å være med å bringe solskinnshistorien videre?

Arbeidssted: Skytta næringspark i Nittedal kommune

Vi kan tilby:

•Lønnsbetingelser etter dine kvalifikasjoner

•Intern opplæring, med rom for å spørre

•Kurs etter ønsker og behov

•Felles lunsj og parkeringsplass

•Støtte til trening om ønskelig

•Fine lokaler med godt arbeidsmiljø

Dine daglige arbeidsoppgaver vil være føring av regnskap fra A-Å inkludert rapportering og rådgivning. Du vil også føre lønn dersom du kan dette.

Dine kvalifikasjoner:

· Praktisk erfaring med regnskap A-Å

· Høyere økonomisk utdannelse, eller autorisasjon som regnskapsfører er en fordel

· Beherske flytende muntlig og skriftlig norsk

Vi er på jakt etter en energisk og smilende solstråle som brenner for regnskap. Du trives i kontakt med kunder og er flink med kunderelasjoner. Du holder lite av kreativt regnskap og er glad i god kompetansedeling på arbeidsplassen.

Stillingsbrøk: 100 %,  – stilling

Alle henvendelser behandles konfidensielt.