HVA VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Lurer du på hvorfor du skal velge nettopp Solregn som din partner? Vi er veldig stolte av resultatene vi skaper sammen med våre kunder. Her kan du lese hva våre kunder sier om oss.

Liv Lillegraven

Liv Lillegraven, Daglig leder i Tøyenåsen barnehage SA

Tøyenåsen barnehage SA, byttet over til Solregn regnskap medio  2015, og vi er strålende fornøyd. Solregn AS lever til tiden, holder alt ajour , svarer på alle henvendelser samme dag og vår kontaktperson er «gull verd» for oss. Vi opplever at våre behov blir meget godt ivaretatt og gir både Daglig leder og styret tid til andre oppgaver, noe som er viktig i en privat foreldreeiet barnehage som vi er.

Liv LillegravenDaglig lederTøyenåsen barnehage SA
Jorolv Berg

Jorolv Berg, styreleder i G.I.F.

Solregn er en effektiv og profesjonell aktør med god kompetanse og riktige priser. Det var en forutsetning for oss i valg av samarbeidspartner på regnskap. Med høy fagkompetanse og tilgjengelighet bidrar Solregn vesentlig til utvikling av Gif og vi kan ta i bruk stadig nye tjenester som sikrer kontinuitet. At det også skjer med godt humør og konstruktive forbedringforslag gjør det det lett å samarbeide og å stille de spørsmål det ellers kunne være vanskelig å presentere for andre enn dem man vet at vil organisasjonen vel.

Det er godt å ha et profesjonelt regnskapsbyrå som bistår oss. Dette har gitt oss en trygghet for at ting blir gjort riktig og at enhver utfordring blir løst på en god måte.
En gledelig tett kontakt og god dialog med Solregn er vår erfaring så langt, uttaler Jorolv Berg, styreleder i Gif
Gjelleråsen er et fler-idrettslag med 2000 medlemmer, 8 grupper og en omsetning på rundt 15 MNOK med høy aktivitetgrads og det stiller store krav til våre samarbeidspartnere slik at vi kan ha fokus på aktivitets-skapende arbeid.

Jorolv BergStyrelederGjelleråsen IF
Kate Hansen Bundt

Kate Hansen Bundt, generalsekretær DNAK

Den norske Atlanterhavskomité har brukt Solregn som regnskapsbyrå siden 2011 og er meget godt fornøyd. Vi får en profesjonell og personlig service, der alle henvendelser blir tatt på alvor. Oppfølgingen fra vår kontaktperson er tett og vi opplever en oppriktig interesse og forståelse for vår virksomhet og våre behov. Dette er viktig for oss som en liten organisasjon. Vi anbefaler derfor gjerne Solregn til andre kunder.

Kate Hansen BundtGeneralsekretærDen norske Atlanterhavskomité
Jesus Escudero Rodriguez

Jesus Escudero Rodriguez, President & CEO i Bery Maritime AS

Bery Maritime is a Ship Broking Company with a total turnover of about NOK 70 million, headquartered in Oslo and with subsidiaries in China, Singapore and Peru. Our business transactions involve foreign currency and the pricing of our contracts are dynamic and complex, representing a real challenge for our Accountants.

Our accounting has been in the good hands of AS Solregn for more than 15 years; period when they have delivered, and continue doing so, a remarkably good service. They are highly professional, trustworthy, accurate, punctual, and fully up to date with the latest changes and regulations. We also value their young and energetic team of motivated professionals who are always available during weekends and after office hours, in case you need them to deal with important matters.

I am therefore delighted and honored to recommend AS Solregn to any company seeking dependable and highly professional accounting services.

Jesus Escudero RodriguezPresident & CEOBery Maritime AS
Joachim C. Frich

Joachim C. Frich, Økonomisjef i Max Rent Service AS

Vi er strålende fornøyd med Solregn som vår samarbeidspartner på regnskap, rådgivning og som systemleverandør.

De er alltid raske og løsningsorienterte over for oss som kunde. I tillegg viser de vilje og evne til å sette seg inn i vår virksomhetstype spesifikt. Dette bidrar til større kvalitet på rapportering, samt felles utvikling av verktøy og optimal bruk av systemer.

Utover dette har de også meget konkurransedyktige priser på sine tjenester. Samlet sett kan vi derfor på det sterkeste anbefale Solregn og menneskene der som leverandør og samarbeidspartner.

Joachim C. FrichØkonomisjefMax Rent Service AS