Kontakt oss for en uforpliktende prat på telefon 67 06 73 00, eller send en henvendelse via kontaktskjemaet under.

KONTAKTINFORMASJON

Organisasjonsnummer: 956 623 103

Adresse:

Industriveien 5

Postboks 29

1483 Hagan

Telefon:   67067300

Mobil:      91143149

E-Post:   post@solregn.no

KONTAKT OSS.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg. Ovenfor finner du vår kontakt informasjon eller trykk på knappen nedenfor for å sende oss en e-post.

HER FINNER DU OSS!

Fra E6: følg Trondheimsveien mot Gjelleråsen. Ta til høyre i rundkjøringen på Gjelleråstoppen og ta første avkjøring til venstre mot Skytta Industriområde. Følg Brennaveien til du kommer til avkjøring til venstre, viser Industriveien. Vi ligger tredje bygget på høyre hånd. Se skilt på veggen!

Fra Oslo, Trondheimsveien: følg veien mot Gjelleråsen. Kjør IKKE inn i tunnelen, men ta til høyre i første rundkjøring og venstre i neste rundkjøring. Følg veien og ta av første avkjøring til venstre mot Skytta Industriområde. Følg Brennaveien til du kommer til avkjøring til venstre, viser Industriveien. Vi ligger tredje bygget på høyre hånd. Se skilt på veggen!

Fra Hadelandsveien nordfra: følg Hadelandsveien gjennom Hakadal, forbi Åneby og Rotnes. Følg “motorveien”, men ta av mot Slattum, IKKE kjør inn i tunnelen. Denne veien følger du forbi Slattum og forbi Hagan. Etter Hagan, ta første avkjøring til høyre, mot Skytta Industriområde. Følg Brennaveien til du kommer til avkjøring til venstre, viser Industriveien. Vi ligger tredje bygget på høyre hånd. Se skilt på veggen!

Ring oss om dere ikke skulle finne frem.